Acupuncturist gespecialiseerd in de overgang

Als ervaren acupuncturist heb ik mij gespecialiseerd in het verlichten van overgangsklachten. Ik begrijp waar jij en andere vrouwen mee zitten en behandel graag jouw klachten in mijn praktijk in Nijmegen. Wil je een afspraak maken? Bel dan 06 24884141

Download Gratis Eerste hulp bij overgang e-Book
icoon silhouet vrouwenhoofd

Ruo Yu Fang

Als vrouw en moeder ben je altijd druk met je werk, het huishouden en gezin. Dit gaat allemaal prima tot de overgang om de hoek komt kijken. Je wordt geconfronteerd met onvoorspelbare klachten die je nooit eerder hebt gehad. Hoe ga je hier mee om?

Als acupuncturist kan ik je ondersteunen bij de overgangsklachten. Voor veel vrouwen is acupunctuur nieuw en misschien zelfs eng. Ik neem daarom alle tijd om je op je gemak te stellen en te betrekken bij de behandeling. Zo komen we samen tot verlichting van jouw klachten.

Ik ben opgeleid tot acupuncturist in China. In 1984 studeerde ik af in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Na mijn studie heb ik cursussen gevolgd in de interne geneeskunde en werkte ik als arts in verschillende ziekenhuizen. In 2007 ben ik mijn eigen praktijk gestart.


Als lid van de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeswijzen en door mijn inschrijving in het Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijk Gezondheidszorg, ben je bij mij verzekerd van een kwalitatieve behandeling.

Behandeling overgangsklachten